Caspia Smart Home

Jak vypadá propojení s Apple HomeKit?

Delší dobu testujeme propojení našeho systému Caspia s Apple HomeKit.


28. 10. 2018

Jak vypadá propojení s Apple HomeKit?

Delší dobu testujeme propojení našeho systému Caspia s Apple HomeKit. Takže můžete mít dům propojený přímo s telefonem běžícím na systému iOS a nově také desktop na macOS Mojave.

HomeKit není tak komplexní, aby pokryl veškeré potřeby rozsáhlých instalací, je spíše vhodný jako doplněk pro rychlý přístup k oblíbeným funkcím domu.

Je možné si do Apple zařízení přidat do oblíbených ikonu pro HomeKit a mít tak po ruce 9 světel, nebo scén. Všechny možnosti ovládání jsou ve zvláštní aplikaci. V dalším článku jsem se zaměřil na nevýhody HomeKitu.





Přečtěte si další články z našeho blogu

Jak Smart Home změnil můj život: Příběh z první ruky

 

Od roku 2011, kdy jsem začal používat v našem domě systém Caspia, jsem prošel neuvěřitelnou cestou. Během třinácti let jsem získal nejen praktické zkušenosti, ale i hluboký vhled do toho, co Smart Home opravdu znamená a jak může obohatit náš každodenní život.

Co je nový Smart Home protokol Matter?

 

Za poslední roky zažívá trh Smart Home obrovský rozvoj a už neexistuje domácí zařízení, které by nebylo „Smart“. Bylo jen otázkou času, kdy se velcí výrobci dohodnou a navrhnou společný standard. Tím standardem je Matter.

Úspory energie pomocí Smart Home

 

V současné energetické krizi je častou otázkou, jak ušetřit energie. Je možné uspořit s využitím Smart Home? A jak vlastně? Na všechny otázky se pokusím odpovědět v tomto článku.

Všechny články